Προσυνεδριακός Διάλογος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Παιανία

Σημαντική επιτυχία είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Παιανία, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού Διαλόγου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με ομιλητές τον Παντελή Ασπραδάκη, την Έφη Χαλάτση και τον Κώστα Βερνίκο.

Οι στοχευμένες ομιλίες έδωσαν την ευκαιρία για ένα γόνιμο και εποικοδομητικό πολιτικό διάλογο ενόψει του μεγάλου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Στην περιεκτική του ομιλία ο πρώην Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Παντελής Ασπραδάκης περιέγραψε το πολιτικό σκηνικό, τα αδιέξοδα της πολιτικής της κυβέρνησης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αλλά και τα μειονεκτήματα και τις αγκυλώσεις της Νέας Δημοκρατίας που δεν την καθιστούν αξιόπιστη.

Ταυτόχρονα μίλησε για την περιφέρεια Αττικής και τα πολυετή προβλήματα που ψάχνουν λύσεις όπως η εγκληματικότητα, η ανεργία, τα περιβαλλοντικά θέματα αλλά και ευρύτερα ζητήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Ενόψει του συνεδρίου ο Παντελής Ασπραδάκης κάλεσε σε δυναμική συστράτευση και ευρεία συμμετοχή για ένα ενωμένο Κίνημα Αλλαγής, με παρεμβατικές πολιτικές ουσίας προς όφελος της κοινωνίας και όσων έχουν πληγεί από την οικονομική και κοινωνική κρίση.