Παντελής Ασπραδάκης
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6982 711 444

Προτάσεις και Πρωτοβουλίες

 Σε μια χρονική περίοδο, την πιο δύσκολη για τον πολίτη και τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, προσπάθησα με κάθε τρόπο να προωθηθούν μικρά και μεγάλα θέματα των τοπικών κοινωνιών. Σίγουρα δεν έγιναν όσα θέλαμε τόσο για την Περιφέρεια αλλά και για την καθημερινότητα του κατοίκου της περιοχής μας. Πρωταρχικό μου μέλημα στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα ήταν να μεταφέρω τη φωνή του κόσμου, την αγωνία, τον προβληματισμό, τις πρωτοβουλίες του. Καθώς επίσης η ανάδειξη θεμάτων από φορείς, συλλόγους, ΟΤΑ και οργανώσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της τοπικής κοινωνίας και στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Έγιναν όμως προσπάθειες συγκεκριμένες. Αυτές οι πρωτοβουλίες καταγράφονται προκειμένου να αξιολογηθούν από τους πολίτες που αποτελούν πάντα τους τελικούς κριτές.

Αγαπητοί συντοπίτες, προσπάθησα να αναδείξω τόσο θέματα της καθημερινότητας όσο και θεσμικές αλλαγές. Υπάρχουν όμως πολλά που δεν έχουν ολοκληρωθεί και αρκετά που πρέπει να γίνουν ακόμα. Από τη μεριά μου παραμένω συμπαραστάτης σε κάθε πρόταση και πρωτοβουλία που συμβάλλει στην βελτίωση της τοπικής κοινωνίας και στην αποκατάσταση αδικιών. Ο πολίτης είναι ο άμεσος εμπλεκόμενος και οι δικές του προτάσεις μπορούν να κάνουν πιο αποτελεσματική την κάθε αλλαγή, ιδιαίτερα αυτή τη εποχή.

Δείτε αναλυτικά θέσεις - προτάσεις - πρωτοβουλίες για:

-ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ "Ένα πολιτικό σύστημα μακριά από οικονομικά συμφέροντα, και πελατειακές σχέσεις, με κανόνες πάντα αξιοκρατίας και διαφάνειας"

-ΑΝΑΠΤΥΞΗ “Η ύπαιθρος πρέπει να ξαναπρασινίσει ”

-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  “Ένα μόνιμο, κατανοητό, συνοπτικό, δίκαιο λειτουργικό φορολογικό σύστημα, μέσα από κοινωνική συναίνεση”

-ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  “Προστασία κοινωνικών δομών σε εποχή σκληρής λιτότητας.”

-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ “Καταπολέμηση παθογενειών και φαινομένων διαφθοράς.”

-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ “Η ασφάλεια και η ευνομία αποτελούν θεμελιώδη δικαιώματα.”